par3      hot1  apart1

SEABANK :България, Испания и Турция - най-търсени за покупка на имот от руснаците

SEABANK -Недвижимите имоти в България, наред с тези в Испания и Турция, са най-търсени от руснаците, според списание International Residences.

Около 50% от хората, анкетирани от руското издание, планират да придобият жилище в една от трите държави през следващите 12 месеца. 40% пък са готови да похарчат от 100 хил. до 250 хил. евро, което като цяло съответства на сумите, отделяни от повечето британци за инвестиция в недвижим имот.

Това далеч не е единствената класация, която подрежда България начело в предпочитанията на руските купувачи. От дълго време страната ни оглавява и класацията на руския портал за имоти в чужбина Prian.ru.

Въпреки активизирането на руснаците британците запазват челното място в класацията на купувачите на недвижими имоти в чужбина. Независимо, че британската икономика не се подобрява видимо, активността на поданиците на Великобритания на пазара на имоти отвъд границите на родината им продължава да расте. В момента броят на купувачите е почти същият, както в периода преди кризата. По петите им обаче настъпват руснаците и китайците.

Ситуацията в Кипър е ясен показател, че жителите на Острова отстъпват позициите си на купувачи от други страни. В периода, предшестващ спада на световната икономика, гражданите на Великобритания бяха основните купувачи на недвижими имоти в Кипър.

Масовият им отлив, предизвикан от настъпилата рецесия, се отрази изключително негативно на кипърската икономика. Веднага обаче на помощ се притекоха китайците и руснаците. Броят на сделките с тяхно участие през април тази година е нараснал с 19% спрямо същия период на 2010 г.


Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/seabank/public_html/modules/mod_IFacebookWidget/tmpl/default.php on line 95

Warning: file_get_contents(http://iemphasize.net/credit.php) [function.file-get-contents]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/seabank/public_html/modules/mod_IFacebookWidget/tmpl/default.php on line 95
You are here Полезно SEABANK :България, Испания и Турция - най-търсени за покупка на имот от руснаците